עבודה סוציאלית בלשכת רווחה בעיר גדולה במרכז הארץ

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/10/2007 | 11:48 | מאת: עו"ס

רציתי לדעת : האמנם משכורת של עו"ס בלשכת רווחה הינה זעומה?? מדובר על עיר גדולה במרכז הארץ (לא ת"א) מה השכר הממוצע לעו"ס בלשכת רווחה (מתחיל / בעל נסיון)? מה התנאים?

20/10/2007 | 19:27 | מאת: זיו סופר

קשה מאד לענות על שאלתך כי זה תלוי בגורמים רבים: שנות וותק, דרגה, האם המעסיק הוא הרשות המקומית או עמותה (גם בלשכה ישנם עובדים המועסקים ע"י עמותות). אם תוכל/י לפרט יותר אוכל לתת תשובה ספציפית יותר. בברכת שבוע טוב,, זיו

21/10/2007 | 10:00 | מאת: עו"ס

הי זיו, תודה על תשובתך. אני בעלת שני מקצועות: אני עו"ס וגם עו"ד. בשבע השנים האחרונות שימשתי עו"ד בתחום דיני המשפחה והאישות. נסיוני בכעו"ס הינו כחמש שנים בעיקר בתחום הגריאטריה, ועם זאת במהלך ההכשרה המעשית באוניברסיטה עסקתי בילדים בסיכון ובתחום התקון. כיום, אני מחפשת עבודה ומצויה בהתלבטות קשה: האם להוסיף ולעסוק בעריכת דין כאשר יש לי מגבלת שעות (עד 17:00) וכידוע במשרדי עו"ד השעות הן לעיתים קרובות ארוכות יותר (לרבות העובדה כי אם אעסוק שעות מועטות יותר, כך ייראה אף שכרי) האם לחזור ולעסוק בעבודה סוציאלית? אולי ללמוד תואר שני בע"ס (האם משפר משמעותית את השכר?) אולי בכלל לפנות לתחום עיסוק שלישי אותו אלמד במסגרת קורס שאינו נמשך על פני שנים? כפי שהינך רואה, לבטיי רבים, וכל אחת מן האפשרויות הנ"ל טומנת בחובה יתרונות וחסרונות. כעת, מה דעתך ועצתך? שבוע טוב!

מנהל פורום עבודה סוציאלית