לימודי ביבליותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/10/2007 | 08:30 | מאת: ליאת אדרי

שלום, שמי ליאת אדרי. סיימתי תואר ראשון בבר אילן - חינוך לגיל הרך וספרות ואני מעוניינת ללימוד ביבליותרפיה. אשמח לשמוע אם יש לך מה להציע לי. אודה לך אם תחזרי אלי במייל. תודה, ליאת

15/10/2007 | 18:24 | מאת: הודיה

אני יודעת שיש בלוינסקי מסלול להכשרת מורים בשיטת הספרותרפיה. יש שוני בין שתי ההכשרות. בבליותרפיה הוא מסלול המכשיר אותך כמטפלת פרטנית בכלי הספרות. ספרותרפיה מקנה לך כלי רגשי בעל טכניקות טיפוליות כמורה המלמדת ספרות ומובילה תהליך בכיתה שלמה. אני מציעה לך לבדוק את שתי האופציות ולהחליט מה מתאים לך.

16/10/2007 | 07:18 | מאת: ליאת

תודה רבה על התגובה המהירה. המסלול שדיברת עליו בלוינסקי, ראיתי אותו, אבל אני יותר מתעניינת בלימודי ביבליותרפיה שמכשיר כמטפלת. תוכלי לתת לי בבקשה יותר פרטים על המסלול הזה? ליאת (052-3127124)

מנהל פורום עבודה סוציאלית