עו"ס בחברת סיעוד

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/10/2007 | 11:12 | מאת: קרין

הוצעה לי עבודה בחברת סיעוד בהיקף של חצי משרה (כולל ימי שישי!). השכר עבור המשרה עומד על 2100 ש"ח לא כולל חופשי חודשי, שאר התנאים הסוציאליים משולמים כעבור שנה וכן נאמר כי במידה ואפסיק את החוזה לפני תום השנה אחוייב בקנס כספי... נראה לי קצת לא הוגן... אני סטודנטית לתואר שני בעבודה סוציאלית וותק של שנתיים וחצי ועובדת במקביל בחצי משרה נוספת.. האם יש מקום לשינוי התנאים? האם זה חוקי? אשמח מאד אם תוכל לענות לי בהקדם...

11/10/2007 | 10:46 | מאת: זיו סופר

קרין שלום, לפני הפן החוקי ישנו הפן האנושי והמקצועי - דעתי היא שאסור לנו כעו"סים להסכים לעבוד בתנאים מחפירים כאלה!!! כל עוד אנו מסכימים לכך, ימשיכו להציע לנו תנאים כאלה. האם העבודה שלך שווה 2100 ש"ח? אם כן - תסכימי לעבוד בתנאים כאלו ואם לא - אל תסכימי!!! בעניין החוקי - אני מציע שתפני לאיגוד העו"סים ותתייעצי איתם. האם שמעת על מאבק העובדים הסוציאליים? מצ"ב קישור לאתר המאבק: http://maavakos.amuta.org.il/Front/Tools/homepage.asp

מנהל פורום עבודה סוציאלית