עבודה בשרות מבחן

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/10/2007 | 10:35 | מאת: שרון

שלום לכם, מעוניינת באינפורמציה לגבי עבודה בשירות מבחן לנוער/מבוגרים, מבחינת תנאי שכר, תנאים סוציאליים, ובכלל - האם כדאי לעבוד כקצינת מבחן (נוער / מבוגרים). מהן שעות העבודה? האם קיימת גמישות בשעות? קראתי כאן בפורום על "שחיתויות" לכאורה בשירות מבחן, וענתה טלי פרידמן שאף היא שמעה על כך לא פעם. הדבר קצת מרתיע - האמנם לא כדאי "להכניס ראש בריא למיטה חולה"? האמנם לא כדאי לעבוד בשירות מבחן? אנא התייחסותכם.

11/10/2007 | 08:59 | מאת: זיו סופר

שרון שלום, אני מצרף קישור להודעה קודמת בנושא. אלינור פאר, ק.מ. ענתה על כך: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-419,xPG-45,xFT-26953,xFP-26955,m-Doctors,a-Forums.html באופן כללי, התנאים בשירות המבחן הם טובים יותר מאשר ברשויות המקומיות מכיוון שהם עובדי מדינה. לגבי שאלתך האם כדאי לעבוד כקצינת מבחן - זה עניין מאד אישי. האם את מתעניינת בתחום התקון ובטיפול סמכותי? אם כן כדאי, אם לא - אז לא כדאי, כמו כל תחום אחר. העבודה בשירות מבחן היא עבודה מאד מקצועית, אך בד"כ הם עובדים תחת עומס גדול. בנוגע לשחיתיות - אני מציע להזהר עם מסקנות כאלו. לעיתים, כמו בכל מקום, יש התנהלות לא תקינה אך יש מרחק בין זה לבין שחיתיות. אני בכל אופן לא שמעתי על כך מעולם. בהצלחה זיו

12/10/2007 | 02:37 | מאת: מתלבטת

אבל האם עו"ס יכול לעבוד כקצינת מבחן? האם זה לא תפקיד המיועד לבוגרי קרימינולוגיה???

מנהל פורום עבודה סוציאלית