מתעניינת בטיפול באמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

30/09/2007 | 19:10 | מאת: נטע

אני מעוניינת לפנות לטיפול באמצעות אמנות (ציור בעיקר) והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מטפל/ת באזור ת"א. כמו כן אשמח לקבל רקע לגבי מחירים, מה ההבדל בין טיפול פרטני לטיפול קבוצתי בתחום הזה ובכלל איך לבחור את המטפל המתאים? (: תודה

30/09/2007 | 22:59 | מאת: זיו סופר

נטע שלום, מכיוון שענת בחופשה אנסה לסייע לך במקומה. ברור לי שהעזרה שלי היא חלקית בלבד. חיפשתי בפורום ומצאתי תשובה של ענת לשאלה דומה שנשאלה בעבר. צירפתי את הקישור: http://www.doctors.co.il/xRF-,xFF-Read,xFI-419,xFT-24914,xFP-24924,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, זיו

15/10/2007 | 22:00 | מאת: ענת יריב

שלום נטע, אין באפשרותינו להמליץ על מטפלים. את מוזמנת להתקשר ליה"ת, ארגון המטפלים באומנויות, ולקבל רשימה של מטפלים באיזור המרכז. טיפול קבוצתי, מאפשר עבודה יותר לעומק של יחסים בינאישיים, חברי הקבוצה הם "משקפיים" נוספים להתבוננות, בו בזמן שבטיפול פרטני יש יותר זמן ומקום לך, בקבוצה הזמן והמרחב מתחלקים עם חברים נוספים. המחירים נעים בהתאם לוותק, הניסיון ועוד פרמטרים, בדומה לטווח המחירים של טיפול מילולי. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית