תנאי העבודה בשירות מבחן

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/09/2007 | 19:55 | מאת: עינב

שלום. האם ידוע לך מהם תנאי העסקה בשירות מבחן. הבנתי שישנם תנאים טובים יותר ממשרות אחרות לע"ס (פאלפון, החזקת רכב , משכורת), האם זה נכון והאם תוכל לתת לי יותר פרטים בעניין? האם קיימים הבדלים בתנאים בין שירות מבחן לנוער לבין שירות מבחן למבוגרים? בנוסף, האם תנאים אלו טובים יותר מאלו המוצעים בתפקידי פקידות סעד לעו"ס מתחיל. תודה על תשובתך. אשמח אם עו"ס העובדים בשני התחומים יספרו מניסיונם על התנאים ועל התפקיד בכלל.

09/09/2007 | 22:50 | מאת: אלינור פאר

תנאי השכר כוללים אחזקת רכב ופלאפון. השכר עצמו עפ"י דרגות השכר המקובלות. בתפקיד קצין מבחן מעצרים מתח הדרגות רחב יותר ומאפשר קידום עד דרגה ה'. עד לאחרונה היתה בעיה בחלוקת תקני רכב ופלאפונים לקציני מבחן מתחילים אך בעיה זו לקראת פתרון לאחר שננקטו עיצומים בשרות על תנאי ההעסקה. יש שעות נוספות וכוננויות לעובדים מסוימים.

מנהל פורום עבודה סוציאלית