סליחה, תיקון למידע בהודעתי הקודמת

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

31/08/2007 | 19:16 | מאת: רותי

רבותי מהרהורי ליבי המצאתי שם חדש לערכה המדוברת שמה האותנטי הוא POINTS OF YOU וכך גם כתובת האתר WWW/POINTS-OF-YOU.US עמכם הסליחה רותי

03/09/2007 | 22:16 | מאת: זיו סופר

רותי שלום, איני עוסק באימון ולכן פחות מכיר את הקלפים לתחום זה. עם זאת ביררתי עם מאמן אותו אני מכיר והוא עובד עם קלפי points of you ,מידי פעם, לזיהוי ערכים. בהצלחה, זיו

04/09/2007 | 02:50 | מאת: רותי

תודה, זיו האם מוכרת לך ערכת הקלפים של שוש מעוז " על מה ולמה?" . כמו כן אשמח להצגת יעדים ורעיונות שימושיים לעבודה בקבוצה או לעבודה פרטנית עם סדרת הקלפים "הו" ו"פרסונה" דומני של איציק שמולביץ. במסגרת עבודתי במשרד החינוך נהגתי להשתמש בערכות תמונות שנקראו אז "תמונות רגשות",הפונקציה : אותה הגברת.... כך דומה. האם אוכל לקבל שמו של המאמן המשתמש בערכת הקלפים POINTS OF YOU חן, חן רותי

מנהל פורום עבודה סוציאלית