עבודה בפסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/08/2007 | 00:32 | מאת: רוצה לעבוד בזה

איך אפשר לעבוד או להתנדב בעבודה בפסיכותרפיה בלי תואר שני טיפולי(יש כאן מישהי - דקלה, שזיו שאל אותה אם טיפלה בתחנות הציבוריות בפסיכותרפיה)> איך אפשר לעסוק בזה בתחנה ציבורית בלי להיות פרקטיקנט או בעל תואר שני טיפולי?

13/08/2007 | 16:52 | מאת: זיו סופר

למה את מתכוונת ב"תחנות הציבוריות בפסיכותראפיה"? ואיזה תואר יש לך? אשמח אם תכתבי יותר פרטים כדי שאוכל להבין בדיוק את שאלתך. תודה, זיו

17/08/2007 | 16:55 | מאת: רוצה לעבוד בזה

רציתי לדעת באיזה דרך אפשר להיכנס לעבוד/להתנדב במרפאות הציבוריות בטיפול בשיחות? מה האופציות שם למי שאין לו תואר שני טיפולי/פרקיטיקנט/עו"ס? הכוונה שלי למרפאות לבריאות הנפש, למשל, לטיפול בשיחות(קרי, פסיכותרפיה). אני עשיתי חצי תואר אשר כולל את כל הקורסים הבסיסיים בפסיכולוגיה שצריך בשביל ללמוד את סוגי התראפיות השונות(מבוא לפסיכולוגיה,פסיכופתולוגיה,תיאוריות אישיות, ופסיכו' התפתחותית). חוץ מזה, אין לי השכלה אחרת בתחום

מנהל פורום עבודה סוציאלית