טיפול בעזרת מוסיקה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/08/2007 | 16:35 | מאת: נעה

שלום, אני מעוניינת לקחת חלק בפעילות התנדבותית בתחום הטיפול במוסיקה. אני מנגנת בפסנתר (בעיקר קלאסי אך גם הרבה אלתור וכתיבה), וכן על מספר כלי הקשה. אשמח לרעיונות / הצעות. תודה! נעה.

02/08/2007 | 21:13 | מאת: אור-לי מרדר

היי נעה, אני בטוחה שתוכלי למצוא מקומות שישמחו לקבלך כמתנדבת. אני מטפלת במוסיקה, יש לי כמה רעיונות עבורך, ורציתי לדעת מה מטרת ההתנדבות (את חושבת על לימודים בתחום?) ומה הרקע שלך מבחינה טיפולית (גם אם אינו פורמלי). אשמח לעזור אם אוכל. אור-לי

מנהל פורום עבודה סוציאלית