כמה משתכר עו"ס בבית אבות/ דיור מוגן פרטי,"יוקרתי"?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/07/2007 | 10:52 | מאת: אורחת

הכוונה לדיור מוגן / בית אבות פרטי, לא של משרד הבריאות כמה משתכר עו"ס בבית אבות כזה, לחודש (נטו/ברוטו)? מה סדר הגודל של השכר?

27/07/2007 | 12:32 | מאת: זיו סופר

אם מדובר בבית אבות / דיור מוגן "יוקרתי", השכר יכול להיות גבוה ב- 10% עד 20% מהשכר שהיית מרוויחה בלשכה לדוגמא. אם מדובר בבית אבות של משרד הבריאות השכר יכול להיות אף נמוך מהשכר שמשולם עפ"י ההסכמים הקיבוציים. כמובן שהכל תלוי בוותק ובניסיון. אני ממליץ לערוך מו"מ עם המעסיק ולבדוק היטב את התנאים כגון פנסיה, קרן השתלמות, אחזקת רכב, טלפון וכו'.

מנהל פורום עבודה סוציאלית