אני מודה למיכל דגני

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/07/2007 | 17:34 | מאת: זיו סופר

על שניהלה את הפורום, הקדישה ותרמה מזמנה, מהידע שלה ומניסיונה ועזרה לעובדים הסוציאליים ולסטודנטים לעבודה סוציאלית בהתלבטויות, בשאלות ובדילמות אישיות ומקצועיות. בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולנו המשך פורום פורה הן בתחום העבודה הסוציאלית והן בתחום הטיפול באומניות, עליו אמונה ענת.

16/07/2007 | 16:12 | מאת: ליאת

ישר כח זיו! ברכות לרגל קבלת ה"תפקיד" החדש...

17/07/2007 | 12:26 | מאת: יונה

הי זיו אני מצטרפת למברכיך עלה והצלח, יונה

18/07/2007 | 11:50 | מאת: אור-לי מרדר

לזיו, ברכות על קבלת הניהול המשותף של הפורום. כפי שהתרשמתי מתרומתך בפורום "יחסי הורים וילדים" שבהנהלתי, הבחירה בך טובה מאוד ואני בטוחה שתיטיב לסייע לפונים. אור-לי מרדר

מנהל פורום עבודה סוציאלית