קליניקה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/07/2007 | 08:09 | מאת: דקלה

שלום, בשנה הקרובה אתחיל לימודיי תואר שני בעבודה סוציאלית, תחום שיקום ובריאות. האם זה יאפשר לי להקים קליניקה פרטית?

11/07/2007 | 22:49 | מאת: זיו סופר

כל אחד יכול לפתוח קלינקה גם אם לא סיים בי"ס תיכון. אין קשר בין פרקטיקה פרטית להשכלה. יש אי בהירות לגבי המינוח "מטפל". הדעות חלוקות האם ניתן להשתמש במונח לפני קבלת תעודת מטפל (לדוג' בטיפול משפחתי) או ניתן להשתמש במונח בכל עת (כגון מטפלים אלטרנטיביים שמתארים עצמם כמטפלים למרות שלחלקם כלל אין תעודת "מטפל" לדוג "מטפל בחלוקי נחל"). את עוסקת בטיפול - פסיכותראפיה - בעבודה במערכת הציבורית? את טובה במה שאת עושה? אם כן - לכי על זה ובגדול!!!! בהצלחה (מאחד שעשה את הצעד הנועז ונהנה כל יום)

מנהל פורום עבודה סוציאלית