תואר ראשון בעבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/07/2007 | 15:56 | מאת: יוחאי

שלום לכולם. איפה הכי כדאי ללמוד לתואר ראשון בעבודה סוציאלית? אני גר באזור ירושלים. אני מעדיף כמובן מקום שבו היקף הלימודים במשך השבוע קטן יותר (אם בכלל יש הבדלים בין האוניברסיטאות השונים) תודה.

11/07/2007 | 22:33 | מאת: זיו סופר

לדעתי הכי נוח ללמוד באזור המגורים - במקרה שלך האוניברסיטה העיברית. עדיף ללמוד מס' שעות יותר מאשר לבזבז את אותן שעות על נסיעות למקום לימודים מרוחק. כך בחשבון שבכל מקום בו תלמד, הלימודים לתואר הראשון בע"ס הם אינטנסיבים ואינם גמישים באופן יחסי למקצועות אחרים. בד"כ לומדים 5 ימים בשבוע (כולל פעמיים בשבוע הכשרה מעשית) המערכת שעות בד"כ מובנית עם יכולת בחירה מצומצמת. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית