לימודי תואר שני בע"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

03/07/2007 | 23:21 | מאת: אירית

האם אחרי תואר שני אני נקראת עובדת סוציאלית קלינית? האם אחרי תואר שני ניתן לפתוח קליניקה פרטית או שכמו בפסיכולוגיה צריך כמה שנים התמחות?

04/07/2007 | 22:30 | מאת: מיכל דגני

אירית שלום בהעדר חוק הפסיכותרפיה ניתן לפתוח קלינקה פרטית יום לאחר סיום לימודי תואר ראשון. מאחר ונושא ההכשרה בעבודה סוציאילית לא הוגדר דיו השטח פרוץ. המושג עובד סוצאלי קליני הוא מושג שנוצר ללא שום עוגן חוקי , אנשים שעבדו בבריאות הנפש או סימו תואר שני קליני מוספים להגדרתם את המונח קליני. בשניים האחרונות ככל הידוע לי היה נסיון של האיגוד להגדרת מומחיות. מיכל

04/07/2007 | 22:31 | מאת: מיכל דגני

אירית שלום בהעדר חוק הפסיכותרפיה ניתן לפתוח קלינקה פרטית יום לאחר סיום לימודי תואר ראשון. מאחר ונושא ההכשרה בעבודה סוציאילית לא הוגדר דיו השטח פרוץ. המושג עובד סוצאלי קליני הוא מושג שנוצר ללא שום עוגן חוקי , אנשים שעבדו בבריאות הנפש או סימו תואר שני קליני מוספים להגדרתם את המונח קליני. בשניים האחרונות ככל הידוע לי היה נסיון של האיגוד להגדרת מומחיות. מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית