חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/06/2007 | 11:08 | מאת: מיכל

אני מעוניינת ללמוד עבודה סוציאלית ואני רוצה לדעת אם אני יכולה ללמוד תואר ראשון בחינוך במכללה(לא חינוך להוראה) ותואר שני ללמוד עבודה סוציאלית ??????

05/06/2007 | 22:25 | מאת: זיו סופר

באוניברסיטת ב"ש (ואם אני לא טועה גם בחיפה) יש מסלול הסבה לתואר שני בע"ס . הלימודים נמשכים כ- 3 שנים.

08/06/2007 | 00:53 | מאת: מיכל דגני

מיכל שלום. ככול הידוע לי רק בבית ספר לעבודה סוציאלית בבן גוריון יש תואר שני משולב עם הסבה לעבודה סוציאלית . תואר שני במסלול תיזה. מיכל

08/06/2007 | 00:54 | מאת: מיכל דגני

מיכל שלום. ככול הידוע לי רק בבית ספר לעבודה סוציאלית בבן גוריון יש תואר שני משולב עם הסבה לעבודה סוציאלית . תואר שני במסלול תיזה. מיכל

12/06/2007 | 20:56 | מאת: עדי.א

גם באוניברסיטת חיפה עושים הסבה לתואר שני. בשנה הראשונה יש השלמה של המבואות מהתואר הראשון וכאלו שנדרשים לתואר השני ובשנתיים הבאות את מתמחה בתחום בו את בוחרת. הבעיה בחיפה הם בעיקר תנאי הקבלה הקפדניים - במיוחד אם מגיעים להשלמות שלא מתחומי האוניברסיטה. במקרה כזה יש צורך בניסיון תעסוקתי בתחום רלוונטי שיעיד על זיקה לתחום העו"ס או ציונים גבוהים מאוד מאוד מאוד. בהצלחה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית