עו"ס רפואית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

25/01/2007 | 00:34 | מאת: מעיין

מה צריך לעבור כדי להיות מוסמכת רפואית? ומה ההבדל בין עו"ס רפואית לקלינית? תודה.

26/01/2007 | 17:12 | מאת: מיכל דגני

מעין שלום. חוק העובדים הסוציאלים מסדיר אך ורק את העיסוק במקצוע העבודה הסוציאלית , ומכיר בכשירות ורישום בפנקס [חוק משנת 1996] .בהעדר מסלול הכשרה מעבר לכך [בדומה למסלול ההכשרה אצל הפסיכולוגים], החלו מגזרים שונים להגדיר עצמם עובד קליני ,שקומי וכו בהתאם למקום עבודתם או בהתאמה למסלול הלימודי בתואר , איגוד העובדים הסוצאלים ניסה להסדיר את נושא המומחיות בעבודה סוציאלית :במסלולי שיקום, משפחה ,חוק . מיכל

26/01/2007 | 20:34 | מאת: מעיין

ממה שאת אומרת ניתן להסיק שבעצם כל עו"ס נתון למקום עבודתו בהגדרתו המקצועית? ואומר עו"ס בבית חולים יקרא- עו"ס רפואי, עו"ס בביטוח לאומי- זהו עו"ס רווחה וכו'?

מנהל פורום עבודה סוציאלית