למי מותר להקרא פסיכותראפיסט?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/01/2007 | 12:32 | מאת: יעל

האם מי שעוסק בטיפול (תואר שני בעו"ס/קרימינולוגיה קלינית/מטפל באומנות) רשאי לכנות עצמו פסיכותראפיסט? או שמא רק מי שסיים בי"ס לפסיכותראפיה? תודה

19/01/2007 | 18:24 | מאת: מיכל דגני

יעל שלום. בעדר חוק הנושא די פרוץ. [לא אחת נכתב על כך בפורום]בכל אופן פסיכותרפיסט הוא בוגר בית ספר לפסיכותרפיה בגישה פסיכואנליטית. מיכל

23/01/2007 | 23:25 | מאת: יעל

אז לא הבנתי (הניסוח קצת לא ברור). בהעדר חוק-אין מגבלה על הגדרה זו? אם היה חוק אז רק למי שבוגר בי"ס לפסיכותראפיה? (או מה שהחוק יגיד)

מנהל פורום עבודה סוציאלית