שאלה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/01/2007 | 21:25 | מאת: גל

שלום רב אי סטודנטית לעבודה סוציאלית שנה ג'. כרגע אני נמצאת לקראת סוף סמסטר א' ואני מתלבטת אם לעזוב מאחר והתאכזבתי מההכשרה המעשית שלי והבנתי שאינני רוצה לעבוד במקצוע זה, מאידך אני השקעתי שנתיים וחצי ונשאר לי עוד סמסטר, מה כדאי לי לעשות? תודה רבה

08/01/2007 | 00:06 | מאת: אודליה

היי גל, בכל מקרה לא נראה לי שכדאי לך לעזוב מאחר ורוב הדרך כבר מאחורייך. קורה לעיתים שמתאכזבים מהפרקטיקה אולם אל תמהרי להסיק מסקנות "ממקום עבודה" אחד, תני לעצמך צ'אנס נוסף. בהצלחה, אודליה

מנהל פורום עבודה סוציאלית