פסיכו-דרמה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

31/12/2006 | 14:48 | מאת: אלון

מבקש המלצה למווסד אקדמי המסמיך לתואר שני בפסיכו-דרמה, כולל משך הלימודים,צוות המרצים,שכר לימוד וכו' תודה מראש

04/01/2007 | 15:39 | מאת: בר

שלום אלון, לימודי אומנויות עם (וםסיכודרמה בתוכם,כמובן) לתואר שני ניתן ללמוד בארץ רק בשלוחת לסלי האמריקאית- עלות הלימודים הכוללת מסתכמת בכ- 110,000 ש"ח. מכללת סמינר הקיבוצים מאפשרת לימודי פסיכודרמה בעלות שפוייה יותר (כ- 60,000 ש"ח) אולם היא לא מוסמכת להעניק תואר שני.אני יודע שהם נמצאים במגעים מתקדמים עם אונ' ת"א ללימודים משולבים- דבר שייקר את הלימודים. שני המקומות הנ"ל הם הטובים ביותר ללימודי פסיכודרמה ומוקרים ע"י יה"ת(www.yahat.org? )אתה יכול להתקשר להכנס לאתר או להתקשר אלייהם כדיי לקבל פרטים נוספים אבל דע לך שהם די אנטיפטיים ... התחום הנו בעייתי מאחר ומשרד הבריאות אסר מתוקף ץו של בית משפט להנפיק רשיונות וכל הנושא תקוע עמוק עמוק במנגנוני הבירוקרטיה שלנו, בכל מקרה גם אני שוקל מה לעשות (ללמוד/לא ללמוד) אתה יכול ליצור איתי קשר במייל. בהצלחה בכל מקרה, בר

מנהל פורום עבודה סוציאלית