עזרה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/12/2006 | 12:19 | מאת: מיה

שלום אני בת 24 אני מתפקדת בחיי יום יום עובדת לומדת וכביכול על פני השטח מה שרואים מי של מסתכל שהכל בסדר .....אבל בפנים אני מרגישה שאני גוועת אני לאפרט כאן את סיפור חיי אבל בכללי יש לי במשפחה אח עם בעיה נפשית וכל המשפחה די כבר ממוטטת אני מרגישה לבד ההורים שלי לא יכולים להיות בשבילי כי הם עמוסים בדאגות לבית לפרנסה לאחים שלי והם כבר הרוסים אני מוצאת את עצמי תומכת בהם ומייעצת להם ולאחים ולי אין לאן ההרגשה נוראית שאין עם מי לפנות וללכת הביתה בשבילי זה מועקה אני מרגישה שאיבדתי את הבית יש לי היסטוריה של הפרעת אכילה(בולמיה) שבמשך תקופה חשבתי שהחלמתי והנה היא שוב מגיעה ושוב הדיכאון אני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו הייתי בעבר בטיפול פסיכולוגי ואני ולא הרגשתי עם זה טוב לכן הייתי רוצה טיפול אלטרנטיבי שמשלב שיחות ועוד תמיכה או עצות אם מישהו מכיר האזור המרכז אני אשמח לשמוע

17/04/2007 | 09:06 | מאת: דנה

שלום מיה. הודעתך נגעה לליבי. האם מצאת נכון להיום איזושהי עזרה? איך את מתמודדת עם המצב ומה השתנה? יתכן ואוכל להציע כיוונים שיעזרו לך. בברכת יום יפה ומלא טוב, דנה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית