דיווח על אלימות כלפי בנות 18+

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/12/2006 | 18:26 | מאת: מטפלת בנערות

שלום רב, כמטפלת בנערות במצוקה בנות יותר מ-18, האם קיימת חובת דיווח במיקרה של אלימות כלפיהן בתוך המשפחה? הבנות מתנגדות להתערבותי למרות נסיונות הסברה והבהרה מצידי כי הדבר עשוי להיטיב עימן. בתודה מראש!

23/12/2006 | 03:32 | מאת: כפיר

כיום על עבירות אלימות בתוך המשפחה חייבת חובת דיווח ללשכת הרווחההעירונית, ולפי שיקול דעתם יזמנו הנערות או יעבירו תלונה למשטרה או יזמינו עו"ס לביקור בית. אבל , ככלל בעבודת נוער חשוב מאוד לשמור על אמון להמשיך לשכנע אך בהחלט לא לדווח מאחורי הגב, תבדקי מה האחריות שלך במקרה כזה מול המחלקה מהשפטית

מנהל פורום עבודה סוציאלית