בת 7 מתקשה "להיפרד" מחפצים!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/11/2006 | 18:06 | מאת: דנה

שלום רב, ברצוני לקבל מושג איך להתיחס לקושי של בתי להפרד מחפצים. האם זהו סימן לבעיה כלשהיא? זה יחלוף? האם יש דברים נוספים שעלי לשים לב אליהם? פרחים שנקנו לארוע מסוים היא סרבה למסור אותם בטענה שהיא תתגעגע אליהם + ציור שהיא צירה לילד אחר במסגרת משימה בכתה היא החליטה שהיא לא מוסרת כי היא תתגעגע לצבעים שהיא צבעה איתם וכי הם שלה.! וישנם עוד דוגמאות. בברכה ותודה אמא מודאגת.

27/11/2006 | 18:38 | מאת: מיכל דגני

דנה שלום. האם תוכלי לפרט ,האם הקושי של בתך להפרד הוא רק מחפצים? או גם בפרידות מכם יש קושי. מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית