ממליצה על טפול התנהגותי-קוגניטבי, יש התקדמות!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/11/2006 | 11:50 | מאת: אמא לילדה עם אילמות סלקטיבית

אפשר לשלב גם טיפול בבעלי חיים. חפשי פסיכולוג/ית טובה שיודעת לטפל באילמות סלקטיבית. שווה לנסות. לא להיבהל, אני הייתי אומרת לילד/ה שהם כן יכולים לדבר בניגוד לכל אלה שאומרים להרפות. למרות שיהיו ילדים שעבורם עדיף להרפות, הייתי מנסה קודם בכן לומר לילד לדבר, אפילו ללחוש, אפילו רק לאמא או לילד אחד, או בצד. לא להתייאש

27/11/2006 | 14:20 | מאת: יפית

היי, אני אמא לילד בן 5 הסובל מאילמות סלקטיבית כבר שנתיים, אנא פרטי לגבי ההתקדמות ולגבי הטיפול . תודה מראש אמא מודאגת .

מנהל פורום עבודה סוציאלית