לימודי טיפול משפחתי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/11/2006 | 23:01 | מאת: נועה

כרגע סיימתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות. אני מכוונת להגיע בעתיד להיות מטפלת משפחתית ועל מנת להגיע לכך זקוקה לתואר שני. אינני מעונינת ללמוד פסיכולוגיה קלינית. יש תואר שני בלימודי משפחה? אם כן איפה?

23/11/2006 | 10:46 | מאת: מיכל דגני

הי נועה . לימודי טיפול משפחתי הם לימודי תעודה , במסגרת תואר שני עבודה סוציאלית בתל אביב וחיפה יש מסלולים של טיפול משפחתי כחלק מהתואר . בתל אביב הגדרת המסלול - משפחות ,וכל אלה הם חלק מהדרשות לצורך הכרה כמטפל משפחתי. מיכל

18/03/2007 | 21:17 | מאת: שלי ברון

סיימתי תואר במדעי ההתנהגות וברצוני להיות בעתיד הרחוק מטפלת זוגית/משפחתית (פרטית). מהו המסלול שעלי לעבור? עד כמה שידוע לי תואר שני בעבודה סוציאלית אינו מספיק בכדי לטפל באופן פרטי. אשמח לפירוט בנושא. תודה רבה, שלי ברון

13/05/2008 | 15:37 | מאת: גרסיה

מעוניינת לקבל פרטים היכן ניתן ללמוד תואר שני עם טיפול משפחתי כפי שציינתם לעי"ל

מנהל פורום עבודה סוציאלית