המשך תגובה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

20/11/2006 | 23:21 | מאת: ענת

סיימתי תואר במדעי ההתנהגות, ושאיפתיי הייתה/ היא להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית, אך למרות שיש לי ממוצע גבוה בתואר, אין לי ציון מתא"ם גבוה (מבחן ארצי שמתנה את הקבלה לתואר שני). על כן, חשבתי ללכת על תחום דומה לו, כמו עבודה סוציאלית, שזה אומר לעשות השלמות, תואר שני והתמחות בקלינית (אם אני טועה בתיאור המסלול האפשרי אנא תקני אותי). היני יודעת כי מי שהולך לעבוד עם אוכלוסיות שבמצוקה אין עליו לשאוף לשכר גבוהה, עם זאת עדיין הייתי רוצה לדעת מה לצפות מבחינת השכר. אם זה הולך לפי וותק אז בבקשה תומרי לי מה תווך השכר- ממעט וותק להרבה וותק (ומה זה הרבה וותק בשנים). סליחה על אורך ההודעה, אך אני זקוקה למידע שלא קל להגיע אליו. המון תודה מיכל, ענת

21/11/2006 | 23:32 | מאת: מיכל דגני

ענת שלום. ארוכה הדרך ,ומבחינה כספית לא מתגמלת , ישנם הבדלים בין מקומות העבודה ולפעמים דוקא המקומות היותר "קלינים" רמת השכר בהם היא מהנמוכות [משרד הבריאות] . כך שמבחינה כספית אין יותר מידי לצפות . יחד עם זאת העבודה מגוונת ומעניינת . מיכל

23/11/2006 | 00:15 | מאת: ענת

האם תוכלי לפרט יותר- מה זה שכר נמוך מבחינתך. תודה

מנהל פורום עבודה סוציאלית