מעוניינת לטפל בהפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

12/11/2006 | 01:02 | מאת: מופרעת:-)

בשיטת התראפיה באומנות. כמו כן אני סובלת מדכאונות תכופים והפרעה פוסט-טראומטית קשה בשנתיים האחרונות כתוצאה מפגיעות מיניות מתמשכות ומאובדנים טראגים של קרובי משפחה. איזו שיטה יעילה ובדוקה ביותר לטיפול בהפרעת אישיות גבולית והפרעה פוסט-טראומטית חמורה מעבר לטיפול התרופתי שהוא סימפטומטי בלבד? ניסיתי שיטות טיפול שונות ובאף אחד מהם לא החזקתי מעמד מעבר למספר פגישות והשיא היה טיפול פסיכולוגי פסיכודינאמי במשך חצי שנה. כל עצה והכוונה מקצועית תתקבל בברכה

12/11/2006 | 22:43 | מאת: מתעתדת לעסוק בטפול

מה שאת מתארת דורש טיפול פסיכולוגי ארוך בתוספת סיוע תרופתי

14/11/2006 | 23:35 | מאת: מיכל דגני

היי . אין לי מושג מי נתן לך את האבחנה כאישיות גבולית , או את הכינוי "מופרעת" בכל אופן מתיאור שלך עולה שאת במצוקה . פחות חשוב איזה שיטת טיפול מתאימה מה שחשוב בשבילך לצור קשר ולחזיק בו . יתכן שמרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית יכול להוות כתובת טיפולית מתאימה. מיכל.

15/11/2006 | 01:00 | מאת: מופרעת:-)

אובחנתי לפני כשנתיים בעלת הפרעת אישיות גבולית אצל פסיכיאטרית מומחית ביותר!!!! וכבר מזמן השלמתי עם האבחנה והמשמעות שלה! המליצו לי על טיפול דיאלקטי התנהגותי כגישה שהוכחה מדעית בכל העולם לטיפול בהפרעה האם את מכירה מטפלים או מרכזים שמטפלים בשיטה הלזאת? מופרעת במצוקה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית