עבודה סוציאלית-תנאי קבלה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/11/2006 | 15:51 | מאת: דנה

שלום רב, קוראים לי דנה ואני מעוניי'נת ללמוד בשנה הבאה עבודה סוציאלית לתואר ראשון השאלה שלי היא מהם תנאי הקבלה הדרושים,וקצת אינפורמציה' על החוויה' הלימודית במכללה, המרצים, והיכן ממוקמת המכללה ביחס למקומות האחרים מבחינת הרמה. תודה רבה על שיתוף פעולה.

09/11/2006 | 21:02 | מאת: מיכל דגני

דנה שלום. תנאי הקבלה הדרושים נקבעים על ידי בתי הספר השונים על פי רמת הנרשמים באותו שנתון ,בכל מקרה דרישת הסף היא פסיכומטרי וראיון קבלה. באשר למכללות כמובן יש הבדלים,ככל הידוע לי מכללת תל חי ומכללת ספיר יש חיי חברה פעילים .לכל בית ספר יש יחודיות משלו והתמקצעות בנושאים המגוונים של העבודה הסוציאלית מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית