בהמשך לעניין הטיפול המשפחתי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/10/2006 | 22:17 | מאת: האם אהיה מטפלת?

היי מיכל, שוחחתי עם האגודה ולאכזבתי הרבה הם אינם מאפשרים בלי BA טיפולי (יש לי BA במדעי החברה) ללמוד גם לא את החלק התאורטי של לימודי הטיפול המשפחתי. 1. אז הכל נדחה לי עד אחרי ההסבה - יש משהו שאני יכולה לעשות כרגע בכדי להתקדם במסלול הסבה - תואר שני - טיפול משפחתי 2. בתשובה הקודמת שלך שאלת למה עבודה סוציאלית . נראה לי שזה הכי פרקטי ונותן אפשרות לעבוד מיד בתום הראשון- ANY SUGGESTIONS

20/10/2006 | 11:55 | מאת: מיכל דגני

היי . . על מנת לטעום ולהתנסות מהי עבודה טיפולית תנסי להתנדב במסגרות טיפוליות בתפקדים משקים לתפקיד הטיפולי . [לדוגמא מעון לנשים מוכות, בית מעבר , הוסטלים ] באמצעות ההתכתבות איתך אנסה להעלות נקודה נוספת חשובה - הטיפול אישי .[תקנון האגודה לטיפול משפחתי אינו מתייחס לנקודה זו] . באני מאמין הטיפולי שלי מטפל קודם כל חייב לעצמו ולמטופליו לעבור חוויה טיפולית אישית, וכמו שכבר כתבתי תהליך ההכשרה הוא ארוך וטוב שכך. מיכל

מנהל פורום עבודה סוציאלית