למיכל בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/10/2006 | 00:22 | מאת: מקווה שתוכלי לייעץ

תודה על תשובתך. אך אינני בטוחה שהבנתי את התשובה ולא בטוחה שאת הבנת אותי. האם המסלול שבו אני מתחילה את לימודי הטיפול המשפחתי ורק אח"כ דואגת לעמוד בדרישות האגודה (הסבה לעו"ס) נשמעת לך סבירה,הגיונית? ההסבה לעו"ס נראית לי כאמצעי להשתלב במגזר הציבורי אך ככל שאני מבינה יותר אני משתכנעת שאולי זאת עבורי גם מטרה בפני עצמה. (לגבי ההסב אין לי ספק, רק לגבי העיתוי של לימודי הטיפול המשפחתי) והכי חשוב: האם האגודה יכולה שלא להכיר לי בחלק התיאורטי - כי פרקטיקום הבנתי שהם אינם מכירים למי שלא היה בעל MA טיפולי במהלך הפרקטיקום

19/10/2006 | 19:37 | מאת: מיכל דגני

מסלול ההכשרה לטיפול משפחתי ארוך , [ ניתן לקרוא את תקנון האגודה לטיפול במשפחה ובנישואין ולחינוך בחיי משפחה.] השאלה האם כדאי? מאד מורכבת, עדיף ללמוד כאשר יש ניסיון טיפולי, החומר התיאורטי מהדהד בצורה שונה. מיכל.

מנהל פורום עבודה סוציאלית