אנא עזרו לי!!!!!!!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/10/2006 | 19:38 | מאת: אמא מתוסכלת

שלום, מה דעתכן על הוצאת תלמיד מכיתתו ע"י מורה חדשה לח"מ ובהנחיית המורה לח"מ הוותיקה ל"אבחון קצר" ללא אישור מההורים וללא ידיעת המנהלת וכאשר פניתי לקבל מידע מהמורה הותיקה שהיא הרכזת לחינוך המיוחד ולהסביר לה את החוק שהילד לא עבר ועדת שילוב ואין לה את הזכות להוציאו עם תלמידים אחרים לאבחון ללא ידיעת ההורים התחילה לדחוף האשמות לגבי, ולצעוק עליי כאילו שאני אפריע לה להמשך התפקוד בתחום ובחינוך המיוחד המנהלת שהייתה נוכחת הצטערה על מה שקרה אך עדיין לא קיבלתי שום הצטערות\ התנצלות משתי המורות על מה שקרה לא בע"פ ולא בכתב למרות שהנהלת של מתי"א הצטערה על זה ואמרה שהיא תברר את העניין ושהמורות יבקשו סליחה על העוול שנגרם לילד ( הילדים), אך הן עדיין ממשיכות להתקשר ולצעוק כאילו שאני והבן שלי הם האשמים והם הקורבנות במה שהיה. אני חושבת לפנות להגיש תלונה אך עדיין אני מתלבטת ורוצה ייעוץ בנושא. תודה מראש על התמיכה ענו בהקדם האפשרי

12/10/2006 | 20:47 | מאת: מיכל דגני

שלום אמא . לא אחת אנו ההורים מתוסכלים ממערכת החינוך והתלבטות שאת נמצאת בה מלווה הורים רבים.לעיתים אנו חשים שפגעו בילדנו, הפרו זכיות וכ"ו. השאלה כיצד להגיב מטרידה מאחר והיא מלווה בחשש כיצד התלונה תשפיע על ילדנו . מנהלת בית הספר הכירה בהפרה של הנחיות משרד החינוך, אך את עדין חשה פגועה ומאוימת על ידי המרכזת. אני מציעה לך לקיים פגישה נוספת עם המנהלת על מנת להפיג את המתח שנוצר ולהחזיר לך את תחושת הבטחון במסגרת בית הספר .

מנהל פורום עבודה סוציאלית