תואר שני בתנועה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/09/2006 | 22:43 | מאת: חנניה

האם רק בלזלי קולג' יש תואר שני בתנועה? אשמח לתשובה אם אופציות נרחבות יותר. תודה ושנה טובה (:

18/09/2006 | 23:07 | מאת: ענת יריב

שלום חנניה, אני משערת שאתה מתכוון לתואר שני בטיפול בתנועה (ולא לתואר שני בתנועה.) אכן אוניברסיטת לסלי מעניקה תואר שני בטיפול בתנועה. בעבר גם אוניברסיטת חיפה העניקה תואר שני בטיפול בתנועה - ייתכן שגם היום, שווה לבדוק. שאר תוכניות הלימודים הקיימות בארץ (כגון: סמינר הקיבוצים, דוד ילין..) נכון לעכשיו, מעניקות תעודה ולא תואר. שיהיה בהצלחה, ושנה טובה ופוריה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית