עבודה סימנריונית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/09/2006 | 17:18 | מאת: איריס

שלום ענת! שמי איריס ואני מסיימת תואר ראשון בחינוך גופני במגמת גיל הרך בימים אלו אני עושה עבודה בנושא סמנריונית בטיפול בתנועה בגיל הרך אשמח אם תוכלי להפנות אותי למקורות או אתרים או אפילו אם אוכל לדבר אתך על הנושא. בתודה מראש איריס

10/09/2006 | 10:48 | מאת: ענת יריב

איריס שלום, נסי את האתר של יה"ת : www.yahat.org כמו כן, ליה"ת יש מספר כתבי עת בשם : טיפול באמצעות אומנויות. אני מאמינה שתמצאי שם מאמרים ודרכם מראי מקום נוספים לנושא העבודה שלך. בנוסף נסי את האתר : www.cauly.com שבו יש מאמרים, הפניות וקישורים למראי מקום נוספים. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית