ייעוץ חינוכי או הסבה לעבודה סוציאלית (תואר ראשון)

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/07/2006 | 22:10 | מאת: מיקה

שלום לכולם, אני בעלת B,A בחינוך מאוניברסיטה בארץ. השאלה המתבקשת: תואר שני בייעוץ חינוכי או לימודי הסבה לעבודה סוציאלית (בהנחה שאחריהם אשתלם בפסיכותרפיה) תודה לכולם

07/07/2006 | 23:17 | מאת: טלי וינברגר

שלום לך, השאלה היא מה את מתעדת לעשות לאחר הלימודים. במידה ואת מעוניינת להמשיך לתחום היעוץ החינוכי, אזי זה נושא הלימוד. תחום זה הוא צר יחסית, מוגדר וברור. לעומת זאת, בעבודה סוציאלית מגוון אפשרויות העבודה הוא כמעט אין סופי, הן מבחינת האוכלוסיות שאיתן ניתן לעבוד, והן מבחינת מהות העבודה: משפחתית, פרטנית, קהילתית ועוד. את צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה לעשות בסיום הלימודים. תשובתך תנחה אותך להמשך. בברכה, טלי

16/12/2007 | 12:22 | מאת: עינת

שלום רב, אני בוגרת תואר במדעי ההתנהגות. אני מעוניינת ללמוד עבודה סוציאלית לתואר שני ( ובהמשך לימודי תראפיה).מהן האפשרויות והם ניתן לבצע הסבה כזו? תודה, עינת

מנהל פורום עבודה סוציאלית