מטפל באומנות- שאלות על עבודה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

23/06/2006 | 23:35 | מאת: ר

רציתי לדעת היכן ניתן למצא מקום לעבוד בתחום? האם יש ביקוש לתחום והאם ידוע לך גובה המשכורת?

02/07/2006 | 10:01 | מאת: ענת יריב

שלום ר', אינני יודעת האם אתה מעוניין לעבוד עם אוכלוסיית ילדים או מבוגרים? האם אתה בעל תואר שני או למדת לימודי תעודה? באיזה איזור בארץ אתה מחפש עבודה? שנות נסיון וכד' ...שאלות שהתשובות עליהן יכולות לעזור במתן מענה יותר מפורט . באופן כללי,עבודה ניתן למצוא בגנים, בתי ספר, בתי חולים,בתי סוהר, עמותות אגודות ומכונים פרטיים/ציבוריים, תחנות לבריאות הנפש- שירות פסיכולוגי,הוסטלים,בתי אבות/גיל הזהב ועוד...ועוד... אין לי ספק שיהיה ביקוש בהיותך מטפל (גבר), שכן לא רבים הם המטפלים, ונוכחות גברית יכולה להוסיף רבות. גובה המשכורת תלוי בפרמרטים שונים כגון: מוסד ציבורי/ממשלתי/ פרטי, תארים ,שנות נסיון -וותק וכד'. שיהיה בהצלחה, בברכה, ענת יריב

מנהל פורום עבודה סוציאלית