בר מצווה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

20/06/2006 | 21:09 | מאת: שולה

שלום, יש לי שני בנים תאומים ובחודש הקרוב יש להם בר מצווה. אנחנו משפחה קטנה וחוג החברים הקרובים שלנו מצוצמם כך שאין לנו מספיק מוזמנים בכדי לחגוג באולם (בדקנו). אם יש לך רעיונות היכן וכיצד אנחנו יכולים לחגוג להם ולעשות להם שמח אשמח לדעת. אציין כי יש לנו אופציה לחגוג בחצר של וילה של חברה של המשפחה. הנושא מדיר שינה מעיניי, תודה רבה מראש.

07/07/2006 | 15:29 | מאת: לשולה

יש מקומות קטנים ואינטימיים יותר מאשר אולם גדול, וגם בהם באוירה נעימה אפשר לחגוג בר מצווה בחוג מצומצם. למשל יש מסעדות שיש בהם קומה נפרדת שמתאימה לאירוע לכמה עשרות אנשים. אין לי כל כוונה לעשות פירסומת, אלא לתת לך רק דוגמה אחת, מאירוע שבו אני נכחתי - במסעדת יוטבתה בבת גלים בחיפה, בקומה העליונה. אם התאומים רוצים לחגוג רק עם החברים שלהם, יש מועדונים קטנים שמתאימים לכך ואת זה הם בטח מכירים בעצמם.

20/07/2006 | 07:37 | מאת: אני

הי יש אפשרות לשכור אולם באולינג רק עבורכם (תלוי בכמות האנשים) בשילוב של משחק וארוחה זה יכול להיות נהדר עבור הילדים - - ולא רק שיהיה במזל טוב

מנהל פורום עבודה סוציאלית