טיפול במשחק

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/04/2006 | 17:04 | מאת: שלום!

היי טלי ! היכן ניתן למצוא חומר כתוב בנושא טיפול במשחק ( בעיקר בעזרת תיאטרון בובות )?בספריות העירוניות אין מפיק חומר .... תודה

26/04/2006 | 08:50 | מאת: נעמי מטפלת בתנועה

אפשר למצוא חומר בספריות ובטח גם באינטרנט תחת המילים play theraphy. חוץ מזה יש במכללת הגליל המערבי (שלוחת אוניב' בר-אילן) מסלול לטיפול גם באמצעות תיאטרון בובות אבל אני לא ממש יודעת עוד פרטטים. שיהיה בהצלחה נעמי - מטפלת בתנועה

20/03/2007 | 10:14 | מאת: רינת

השנה נפתחה אגודה ישראלית לטיפול במשחק. ניתן להרשם אליה ולקבל מידע וכן הנחות בקניית ספרים הקשורים לתחום זה . כמו כן, האגודה מקיימת מפגשים שונים בתחומי הטיפול במשחק, כשכל מפגש מציג פן אחר של התחום הזה (טיפול בחול, טיפול דיאדי, טיפול קבוצתי, הערכה וכו') המעוניינים לקבל פרטים מוזמנים ליצור עימי קשר באי מייל שרשמתי למעלה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית