זקוקה למידע

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/04/2006 | 02:21 | מאת: ר

רציתי לדעת מה דעתם של אנשי המקצוע כאן על מכללת אלבאום> באופן כללי , וגם עד כמה איכותית לעומת מקומות אחרים(שקלתי ללמוד שם טיפול בבע"ח, אבל אני לא בטוחה כמה הם רציניים). תודה

18/04/2006 | 16:52 | מאת: ענת יריב

שלום ר', כמנהלת הפורום אין ביכולתי להמליץ לך על תוכנית זו או אחרת. יחד עם זאת, על מנת לדעת עד כמה התוכנית עונה על ציפיותיך ודרישותייך אני ממליצה לך בחום להשוות אותה עם תוכניות נוספות לטיפול בעזרת בעלי חיים:במכללת לוינסקי, סמינר הקיבוצים, המכללה לחינוך ע"ש דוד ילין/אורנים/קרית טבעון, מכללת אחוה ועוד... אולי כך תוכלי לקבל רושם יותר רציני. שיהיה בהצלחה, ענת

26/04/2006 | 08:54 | מאת: נעמי מטפלת בתנועה

מצטרפת בחום להמלצת ענת. הייתי גם מבררת כמה זמן קיימת המגמה \ מסלול במכללה ומה אורך הלימודים שם. יש הבדל משמעותי בין לימודים קצרים שאינם כוללים סטאג' מעשי למשל לבין מסלול שיתן לך גם תעודה אבל יסתפק בפחות. ונכון שקל להתפתות למסלולי בזק אבל הם פחות מקדמים מבחינה אישית ורגשית (דבר שאני חושבת שהכרחי לכל המטפלים באשר הם). אני לא מכירה את המסלול באף אחת מהתוכניות כך שאינני יודעת להמליץ. בהצלחה נעמי

מנהל פורום עבודה סוציאלית