לענת יריב

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/04/2006 | 02:17 | מאת: שיר

שלום כולם!! רק רציתי לאחל, לכולם גלישה מהנה... ולהגיד שהתברכתם במנהלת מדהימההה ענת יריב.חוץ מזה שהיא גם מטפלת מסורה. מקווה שלא תמחקו את הודעתי, למרות שהיא לא ממש לעיניין ענתתתתתתתת גאד!!! התגעגתי ואני שמחה שפתחת פורום שיהיה לך המון בהצלחה אם את לא מזהה אז אחתום כמו תמיד שיר "בורדרליין" :) לילה מקסים לכולם

02/04/2006 | 18:41 | מאת: ענת יריב

שיר היקרה, המון, המון תודות . מאחלת גם לך, את כל הטוב שאפשר !!! בברכה חמה, מכל הלב, ענת

04/04/2006 | 14:23 | מאת: שיררר

תודה רבה!!!!! איזה כייף לקבל ברכה ממך :) כל הטוב כבר בדרך אין תלונות. יום מקסים ושוב, בהצלחה בכל... חיבוק ענקי :) ביי.

מנהל פורום עבודה סוציאלית