הקשר שבין דימוי עצמי לאמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/03/2006 | 21:06 | מאת: יעלה

שלום רב לעבודת חקר הייתי מבקשת ממי שמכיר ויכול להפנות אותי למאמרים או מחקרים בדבר היעילות /קשר שבין העוסקים באומנות הבמה לבין דימויים העצמי. בודקת האם העיסוק באומנויות השונות אכן תורם לתפיסה עצמית גבוהה יותר , אך מתקשה לעגן את הדברים במחקרים קיימים. ספרים מחקרים מצגות וכל דבר אחר יתקבל בברכה.תודות יעלה

21/03/2006 | 22:23 | מאת: קופל אליעזר

אנטוני סטור, (1983) הדינאמיקה של היצירה. ספריית פועלים, הוצאת הקיבוץ הארצי השומר הצעיר. The Handbook of Psychodrama (1998). Karp,M. Holmes P. Bradshaw Tauvon (ed). Brunner-Routledge. London Moreno J L(1977) Psychodrama. Beacon House inc

מנהל פורום עבודה סוציאלית