הנחיית קבוצות בשילוב אומנויות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

16/03/2006 | 21:52 | מאת: טלי

שלום לכן, למדתי תואר ראשון בחינוך וספרות והמשכתי לתואר שני בספרות (שאותו לא סיימתי ). לאחרונה התחלתי להתעניין, בתחום הנחיית הקבוצות וחשבתי לשלב את נושא האומנויות, כלומר הנחיית קבוצות בשילוב אומנויות. האם ידוע לכן עד כמה התחום מפותח / מבוקש (ולאו דווקא באזור המרכז )?

17/03/2006 | 00:37 | מאת: ענת יריב

הי טלי, באופן כללי,שילוב אומנויות נלמד בארץ , ככלי טיפולי, במספר מוסדות להכשרת מטפלים בהבעה ויצירה. אינני יודעת אם לכך את מתכוונת? בכל אופן,קיימים ברחבי הארץ מטפלים/מנחי קבוצות העוסקים בהנחיית קבוצות בשילוב אומנויות,והתחום מתפתח. חשוב לציין כי אלו אנשים שעברו הכשרה בשני התחומים: ב- שילוב אומנויות וב-הנחיית קבוצות. זו מטלה לא פשוטה ודורשת ידע ואחריות רבה.(שלא לדבר על הרבה שנות לימודים...הדרכות...ועוד) מאחלת לך בהצלחה, ענת

19/03/2006 | 19:31 | מאת: יעל

בבית ברל יש תוכנית טובה מאוד של שיקום באומנות

מנהל פורום עבודה סוציאלית