מטפל במשבר

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/03/2006 | 00:44 | מאת: שני

שלום, אני סטודנטית שנה א', מחפשת חומר לעבודה בנושא "המטפל במשבר" או "מי מטפל במטפל" או " יכולת עזרה/הכלה של אחר בזמו התמודדות עם משבר אישי". אשמח לכל עזרה או קישור לנושא: מאמרים, מחקרים או ספרים בתחום. תודה רבה ושיהיה המשך יום נעים.

16/03/2006 | 10:24 | מאת: ענת יריב

שלום שני, נסי את את הקישורים הבאים: www.findarticles.com www.apa.org/psycinfo www.hebpsy.net/maillist.asp כמו כן, נסי את הסיפריה של אוניברסיטת לסלי, ייתכן שתמצאי עבודות תזה בנושא. בנוסף, ק.ג.יונג מתאר בכתביו את המשבר שעבר ומקדיש מקום לנושא:"המטפל/המרפא הפצוע" (the wounded healer ) וייתכן שתמצאי עניין בתאוריות האינטרסובייקטיביות וה- relational . שיהיה בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית