תכנית ההשלמות ותואר שני בבן גוריון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/01/2006 | 09:38 | מאת: מירב

רציתי לדעת אם מישהו שמע על התכנית ואם היא טובה ואפשר למצוא עבודה אח"כ... תודה

27/01/2006 | 18:01 | מאת: טלי וינברגר

מירב שלום רב, אני למדתי את התואר הראשון בב"ש ומאד נהניתי מהאוירה והרמה הלימודית (קחי בחשבון שזה היה לפני כ 12 שנה). אני מאמינה שהדברים לא השתנו מקצה לקצה, ומתגובות של אנשים פה בפורום וקולגות שמעתי שתוכנית התואר השני בב"ש גם כן מעניינת ומקצוןעית. בהצלחה. טלי

28/01/2006 | 01:44 | מאת: מירב

מדובר בשנה אחת של יום לימודים ואחר כך שנתיים של לימודים והכשרה, ללא תואר ראשון ומי שמסיים מקבל תואר שני בע"ס ומוסמך לטפל.. השאלה אם זה תואר מוכר ומקובל.. תודה

מנהל פורום עבודה סוציאלית