אפשרות מגורים לאנשים פגועי נפש

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/01/2006 | 21:18 | מאת: חרציצית

האם יש מקום טיפולי ואיכותי לאנשים פגועי נפש בטווח הגילאים 50-60 ומעלה? הבעיה היא שהבן אדם הספציפי עליו אני שואלת, לא עבר שום טיפול בעבר, אך מצבו הנפשי אינו נורמלי וזקוק לטיפול כלשהו היות והוא מנותק מהמציאות, בעל התקפי זעם ועצבים, דכאוני עם טורדנות כפייתית וכו'... האם יש מקום כזה ? שמעתי שיש הוסטלים אך לדעתי ההוסטלים האלו משמשים בדרך כלל אנשים צעירים? אני מחפשת מקום שיכול לספק שירותים רפואיים-גופניים לאנשים בגיל הזה בנוסף לעזרה נפשית. לא סומכת כל כך על מוסדות המדינה מבחינת איכות..יש גם מקומות פרטיים? תודה

19/01/2006 | 23:26 | מאת: מב

דרך סל שיקום של משרד הבריאות יש הוסטלים קודם אליו לעבור סל שיקום והוסטלים יש לכל הגילאים

20/01/2006 | 00:30 | מאת: חרציצית

מה זה בדיוק סל שיקום? האם ההוסטלים האלה איכותיים? ומה אם הבן אדם לא רוצה להיות במקום הזה?

מנהל פורום עבודה סוציאלית