חסיון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/01/2006 | 11:17 | מאת: רותי

אם אני לא בטיפול ברווחה כמה שנים ועכשיו יש לי חברה עו"ס ברווחה הקטנה שהייתי האם היא יכולה לעיין בתיק שלי? האם אני צריכה להודיע למנהל הרווחה? ואיך זה שעו"ס מאותו יישוב באותה רווחה זה חוסר נעימות לא?

21/01/2006 | 21:35 | מאת: טלי וינברגר

רותי שלום רב, בדרך כלל התיקים מועברים לארכיון לאחר זמן מה שאין צורך בטיפול בהם. אכן בדרך כלל לא לוקחים עו"ס המתגוררת באותו מקום, אבל אין חוק האוסר זאת. באופן עקרוני קיימת חובת סודיות על התיקים, אבל לאנשי המקצוע יש אפשרות להגיע לתיקים (הם המורשים לכך). אני מאמינה שאם עברו כמה שנים אזיי התיק שלך כבר בארכיון או אף נגנז. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית