הסבה לעבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/01/2006 | 20:26 | מאת: ליקי

אני בעלת תואר ראשון בחינוך ומעונינת לעשות הסבה לעבודה סוציאלית. אני מתגוררת בירושלים. אשמח לשמוע מהן המוסדות באזור ירושלים שמאפשרות הסבה כזאת, פרט לאוניברסיטה העברית. והאם יש מקום שבו התוכנית היא קצרה יותר משנתיים? תודה מראש

20/01/2006 | 17:09 | מאת: ליקי

אשמח מאוד למידע גם על איזור המרכז. ידוע לי על לימודי הסבהבאוניברסיטאות תל אביב וירושלים, אבל האם יש עוד אפשרויות? אשמח לתשובה

21/01/2006 | 21:37 | מאת: טלי וינברגר

ליקי שלום רב, אפשר לעשות הסבה גם באונ' בר אילן. ישנן גם מכללות שדרכן אפשר לעשות הסבה, עליך לברר באופן ספיציפי על מכללות שבאזור מגורייך. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית