צבירת 300 שעות אומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/01/2006 | 14:19 | מאת: שרית

שלום, אשמח לקבל מידע על איך צוברים שעות אומנות ואיפה? מה התנאים שזה יחשב לשעות אקדמאיות, אם אני לא לומדת במוסד אקדמי אלא אצל מורים פרטיים? והאם יש מוסד אקדמי שאפשר ללמוד בו את כל השעות? כמה זה 300 שעות איך מחשבים שעה אקדמית? כמה קורסים זה אם אני לומדת במוסד אקדמי את שעות האומנות? באיזה תחומי אומנות אני צריכה להתנסות? אם אני לא טובה ברישום אני עדיין צריכה ללמוד את זה או שאפשר תחומים שאני בוחרת? לגבי תיק עבודות, מה צריך להיות בו? סליחה על העומס ואודה לכל תשובה.

06/01/2006 | 21:14 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, הטוב ביותר הוא לפנות ישירות לאיגוד יה"ת, איגוד הגג של המטפלים בהבעה ויצירה. מצ"ב קישור לאתר של יה"ת: http://www.yahat.org/ בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית