עבודה סוציאלית קלינית, התמחות בהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

23/12/2005 | 12:08 | מאת: חן

שלום! רציתי לדעת איזו מגמה של עבודה סוציאלית בתואר שני אני צריכה ללמוד ע"מ להתמחות בהפרעות אכילה. בדקתי באתרי האוניברסיטאות השונות ולא ראיתי איזכור להתמחות זו. האם בכל מגמה של תואר שני בעבודה סוציאלית אפשר להתמחות בתחום זה? אשמח לקבל תשובה תודה מראש חן

24/12/2005 | 20:57 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אין מסלול מיוחד להפרעות אכילה, אבל בחלק מהאוניברסיטאות תוכלי במהלך המ.א. לקחת קורסים שונים בתחום הפרעות האכילה. יש גם לימודי המשך בתחום הפרעות האכילה, ככל הידוע לי באונ' חיפה ובר אילן. ייתכן שגם באונ' אחרות, אינני מתמצאת. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית