הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

06/11/2005 | 19:16 | מאת: לילי

אני עו"ס מזה 3 שנים, עובדת בעיקר עם ילדים ונוער. אני מעוניינת להתפתח ולהתמחות בתחום של הפרעות אכילה. איזה מסלול עלי לעבור לשם כך? באיזה תחום עלי להתמחות בתואר שני? ולאיזה מקומות אני יכולה לפנות על מנת לעבוד בתחום?

11/11/2005 | 20:42 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, עליך ללמוד את התואר הקליני (עדיף), ולנסות להתקבל לעבודה או להתנדבות במקום טיפולי הקשור להפרעות אכילה (בתי חולים או מרכזים ייעודיים). ישנם גם קורסים מיוחדים בתחום הפרעות האכילה ורצוי להשתתף בהם. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית