בסיום הלימודים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/09/2005 | 23:37 | מאת: אודי

סיימתי שנה אחרונה בביה"ס לע"ס . רציתי לדעת לאן ניגשים כעת בכדי להיות רשום כעובד סוציאלי בפנקס העובדים הסוציאליים .כמו כן האם אצטרך לעבור בחינה ארצית כל שהיא ( כמו אצל רואי חשבון ) או לעבור ראיון או שאלון ( מה כולל?) . בקיצור, כיצד מתכוננים למעמד כזה ... חג שמח , אודי

30/09/2005 | 08:12 | מאת: עודד

אודי היקר באתר האינטרנט של משרד הרווחה יש הנחיות לרישום עובדים סוציאליים. כולל טפסים שאותם יש להוריד ולשלוח. להזכירך רישום עו"ס מיד בתום קבלת הזכאות לתואר הינו חובה, ואין לעסוק במקצוע ללא רישום! 2. לעו"ס אין מבחן סיום או מבחן הסמכה. 3. בהצלחה

05/10/2005 | 17:42 | מאת: טלי וינברגר

אודי שלום רב, אין לי מה להוסיף על תשובתו הממצה והנהדרת של עודד. ולעודד- תודה. שנה טובה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית