שרלה לגבי שחרור ממילואים ועבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

23/09/2005 | 23:06 | מאת: סטודנט

האם שחרור ממילואים על פרופיל 21 בהמלצת פסיכיאטר, בגלל קשיים בשירות המילואים (ולא בחיים), עלול להשפיע על קבלה לעבודה במקצוע טיפולי, בשירותי הרווחה של המדינה או לבית הספר לפסיכוטראפיה?

05/10/2005 | 17:57 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, למיטב ידיעתי אין בעיה עם כך, כיון שיצא חוק במדינת ישראל המחייב שמירת סודיות בכל הקשור לשירות בצבא וכן גם במילואים. השאלה היא כיצד תתמודד עם שאלות ישירות בנושא בראיונות (כמו בקבלה לבית ספר לפסיכותרפיה). עליך להיות שלם עם ההחלטה שלך, ולעמוד מאחוריה. כך לא תפחד ממה עלול להיגרם לך בעתיד. בהצלחה. שנה טובה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית